Thursday, June 30, 2011

Toffee Caramel Cheese Cake

Masih di dalam mood keju lagik..


Ini pula adalah order dari opismate saya...Kak Mas ni kira pelanggan tegar cheese cake jugak lah. Rasanya dah berapa biji kek yang sama di order. Katanya ini adalah feberet anak dan husband. Hehehe....saya memang sukerrr betul kalau ada pelanggan begini. Sejahtera hidup saya dibuatnya. Opsss jangan marah yea..nanti kena jual!!!

Buat kek ni senang jek, tak perlu bake just chill dalam peti es. Haa..memang copek yo kojo..cuma yangleceh sket nak prepare caramel etc. Untuk base cake, saya gunakan oreo cookies. Sebelum ni saya selalu guna digestive tapi kali nih nak tukar angin plak. And honestly saya memang prefer oreo untuk kek cheese yang ni. Matching je dia punyer rasa. So...jom kita layan mata....


0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.