Tuesday, June 7, 2011

LIVERPOOL THEME

Salam semua

Kali ni nak posting entry gambar cupcake yang diorder oleh Haliza dari TNB. Sebenarnya saya dan liza tak pernah bertemu mata pun, cuma liza dapat tgk dari blog jek dan terus emel and call untuk tempah cupcake ni. Berkali-kali liza datang kat kedai tp kami takde so...mmg saya siapkan cupcake liza berdasarkan apa yang ada info dalam emel jek.

Pagi-pagi lagi liza dah mai ke kedai untuk pickup kek ni..apapun TQ so much for the order. Harap-harap puas hati k...so enjoy the pics...









FEEDBACK DRPD HALIZA via email on Tue, Jun 7, 2011 at 9:27 AM
"Shima, saya puas hati dengan kek tempohari…sedap..lebih2 lagi ada blueberry filling, suami dengan anak2 pun suka rasanya..lagi lagi deko dia. Tq.."

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.