Monday, April 28, 2014

Kek untuk si manis Zida

Holaaaa.....

Minggu yang super busy...super full...super duper fengsan lebih dari biasa. Tapi syukurrrr....kata orang tua2 jangan mengeluh sebab penat, nanti rezeki lari. Betul tu. Its soooo TRUE people.

Ok berbalik pada story kek tadi, actually Zida request nak hari Jumaat tapi dek saya penuh sangat2 untuk Friday tu so memang saya minta kalau boleh anjak ke Sabtu. Ohsemmmm sebab Zida kata OK!! Wahhh baiknyaaa kamu Zida..rasa sangat terharu dengan customer2 yang begini. Sanggup tunggu jugak walaupun terpaksa ubah plan (ye lah maybe Zida dh plan nk celebrate Friday kann). Cam nak nagess je rasa..hikhik.

Okeylah Zida request tema yg simple dimple kapadia. Oh bukan..tu Dimple Kapadia pelakon bollywood. Saya buatkan kek sponge vanilla layered dengan stoberi sponge cake. Ada gak stoberi filling nak bagi cam masam2 sket. Cream guna light buttercream yg hopefully tak muak lah kot. Selamat dideliver pada Zida si cantik manis. Ewahhh...x sempat lah nak snap pic dengan Zida pasal nak cepat gi sana sini kan.

Layanzz....

Apa2 leh contact kami di:

FB : zazbakery sweetouch
Instagram : zazbakery sweetouch
Whatsapp : 012 2959655
Email : zazbakery@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.