Monday, April 28, 2014

BISKUT RAYA 2014

Huhuhuu


Puasa tinggal lagi sebulan. Kami ni bakers bakers kental sedang sedaya upaya mengcookies. Hari2 tengok cookies, RND cookies itu ini. Sempat lah RND dlm 12 - 13 jenis kot tapi yg sempat snap yang ni je ye kawan2. So far we all belum finalize cookies apa nak dijual.

So sapa nak jadi agen biskut raya??? Meh lah join bis kami. Tahun lepas agen yang paling meletop dapat buat untung bersih empat angka u olsss...sapo nak bagi??? Memang takdelah kan org nak bagi free2 je.

Kalau berminat leh la contact2 kami

wassap 012 2959655
FB zazbakery sweetouch
Insta : zazbakery sweetouch
Emel zazbakery@gmail.com

Yang paling BESHHHH mestilah tat nyonya tuh!!!!


0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.