Tuesday, January 24, 2012

cake ball


Assorted cake ball yang diorder oleh Liza.

Liza ni saya belum berkesempatan jumpa secara face to face sebab selalunya dia order melalui my nephew/niece dan dia ambik pun time saya takde. Bersms ajelah kita nampak gayanye.

Liza ni memang regular customer saya....dah banyak kali dia tempah kek. First kek yang dia tempah tu adalah kek yang bertemakan bola dan golf, boleh KLIK SINI. Then ada jugak kek red velvet yang saya belom sempat nak upload...ehehehe sorry. Kali ni Liza order cake ball untuk anak-anak bawak gi school. Uiisss untung sungguh jadi anak Mama Liza ni kan, saya pun tak kurang untungnya dapat customer macam Mama Liza ni...(ngeee...senyum nakal).

Anyway Liza, TQ for your continuous support pada bisnes kami yang baru setahun jagung...


0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.