Monday, October 24, 2011

Golf and Soccer Theme Cupcake

Salam

Yang ini saya nak post entry gambar cupcake yang diorder oleh Norliza. Saya tak berkesemptan nak bertemu mata dengan Liza cuma bersms aje. Apapun saya harap sangat Liza happy dengan cake ni, insyallah kalau ada kekurangan akan diperbaiki dari semasa ke semasa. Liza order untuk celebrate birthday family yang lahir pada bulan Oktober..waaahhh double triple celebration nampak gayanya. Saya pun selalu macam itu, kongsi birthday aje. Senang dan efficient...ehehehe

Tema yang Liza nak ialah bola sepak dan golf. Seb baik encik kartun bola sentiasa ada dalam simpanan jadi senang lah sikit nak capai bila terdesak. Oklah, perasa cupcake plak ialah chocolate...jadi apalagi???? Zassss kita layannnn....




0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.