Wednesday, November 30, 2011

Kelas Kids pada 26 November 2011

Kakak tolong scoop batter dalam cup ye..adik tolong tengok jek..


Si comel..macam mia sara kan??

Sapa kata lelaki takleh masuk dapur...bakal Master Chef ni jgn main-main



Program cuti sekolah bersama Uli Uli Bakery. Kami ada menyediakan Kids Fun Class sempena musim cuti persekolahan kali ni. Yuran? Murah je...bermula dari RM10 dan bergantung kepada jenis kelas yang diikuti. Kami kategorikan kelas kepada dua iaitu untuk kids dan juga teens. So kalau kelas kids tu biasanya pengisian lebih kepada yang simple dan tidak melibatkab penggunaan bahan api. Kelas teens pulak kami ajar basic baking....yang confirm boley buat kat rumah untuk mak..hehehe..


Kalau ada yang berminat..jangan lupa hubungi hotline kami ye..feedback yang diterima memang best, sampai ada yang tak nak balik rumah pulak dah....jenuh laaa chef nak pujuk kalau gitewww..

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.