Friday, September 23, 2011

KELAS BULAN OKTOBER

Assalamualaikum semua...

Now saya nak posting tentang kelas yang akan kami anjurkan bagi bulan Oktober. Kelas diadakan secara demo / workshop. Sebelum-sebelum ni saya ada explain difference antara WORKSHOP vs DEMO. Antaranya kalau tgk dari aspek price mmg banyaklah beza sbb untuk kelas demo kami cuma sediakan bahan yang sedikit sahaja. Bila bahan sikit of courselah hasil pun sikit kan? Kenalah sharing-sharing together.

Kalau workshop tu memang bagi saya puas hati especially bagi mereka yang betui-betui nak belajar secara detail. Kalau workshop setiap orang WAJIB menyediakan sendiri bahan (sukat sendiri ye) dan adunan. So produk yang siap pun akan jadi hak milik peserta. Contohnya kalau workshop buat 2 jenis kek maka setiap peserta akan bawak balik 2 biji kek jugak. Selalunya saya bagi yang size 7 ye sayang.....hehehe..kalau bantat???maka, yang bantat tu lerrr kena bawak balik ghumah. Apapun, so far student ok semua terampil cemerlang...akekekekeke


0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.