Friday, November 19, 2010

Happy Birthday Amir Rayyan

Salammm dan haii...

First f all nak say sorry sebab lambat sangat posting entry yang ini ye. To Amir, Happy Belated Birthday yang ke ??? Sorry la Amir, dah basi u punyer birthday baru nak post entry kan...maklumlah internet connection tak berapa bagus lately ditambah pulak dengan kesibukan tugas hakiki.


Apapun, yang penting kek ni dah selamat dijamu pada kawan-kawan yang datang masa birthday party tu kan..hopefully semua orang enjoy the cuppies ok..



0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.