Friday, September 5, 2014

RED VELVET UNTUK AMNI

Amni..comel nama ni kan??? Secomel tuan punye nama lah..

Kek red velvet yg very the very last minute ayah amni order. Seb baik ler ayah amni kawan aunty kat opis, kalau idak memang ler tak dapat aunty nak nolong. Ayah kata susah sungguh kat KL nak carik kedai kek Melayu, kalau kat Perlis dia kata bersepah nak beli. Hmm mungkin juga betul, sebab mostly bakers2 ni buat online dan dirumah,jarang yg buka kedai. Kalau ada pun bukal di tengah2 kota metropolitan KL. So disebabkan dh last minute jadi ayah amni redha ajelah kek apa yg tokey nak buatkan. Hmm so tokey buatkan kek Red Velvet yg kecik je sebab katanya nak makan anak beranak je.

Kalau dah gigirl, memang saya sukaaaa sgt buat bunga2 nih mcm kek hantaran le pulak kan. Hahahaha!!!




WASSAP 012 2959655
EMEL zazbakery@gmail.com
FB zazbakery sweetouch


0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.