Monday, October 24, 2011

Cupcake Chocolate Cheese

Cupcake feveret saya ni...memang sangat suker cupcake ni. Actually saya bukan penggemar cheese cake yang 'bolen' tapi kalau combine dengan chocolate atau blueberry...saya sukerrrrrr sangat. Kira macam mimpi indah lah kalau dapat makan cupcake ni. hikhik....

Saya cuma hiaskan dengan bintang-bintang je atas cream tu..sebab cupcake pun ala-ala continental jugak, nampak moden dan tak sarat dengan deko yang macam-macam. But if ada yang berkenan nak tempah untuk birthday and request special deko pun tara hal punyer. Zas Bakery sedia memenuhi impian citarasa anda!! Fullamak..mcm iklan...


0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.