Sunday, August 15, 2010

Chocolate Cake for Kak Na


Ekceli cake ni ZAZ buatkan untuk opismate sebelum posa ritu..kebetulan ada makan-makan kat opis so alang2 tempahle sebijik. ZAZ pun kebetulan baru balik outstation dari Penang, terus masuk dapur dan mengadun beberapa bijik kek. Konon2nya posa nanti takmo wat kek sebab nak fokus kat biskut raya. Tu pasal yang pulun habis nih.hehehe....Pinggang ZAZ ni dah lenguh2 mengadap biskut cek oiii....maklumlah planning tak betul, tahun depan i'allah berjalan lancar. Apapun kepada Kak Na iaitu empunya kek nih tenkiu ye. Sorry kak na, ada ceri jek kat umah time ni...layannn je lah.

1 comments:

ZAZ BAKERY said...

Actully cake ni ada jugak version fresh strawberry. So bergantung pada request pelanggan la, zaz follow je.

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.