Sunday, July 4, 2010

KEK PERTUNANGAN


Kek ni pulak tempahan yang ZAZ terima very the last minute...cuma 2 jam lebih je...Ekceli kek ni jiran ZAZ yang nak, kebetulan pada hari tu ada jamuan bertunang jadik kek pulak takde. Kesian pulak ZAZ tengok, kalau ikutkan mmg x larat dah nak buat memandangkan semalam pun dah pulun dengan kelas roti dan biskut di Sepang (tima kasih pada yang hadir...ramai dalam 80 orang). Subuh2 ZAZ dah bangun bancuh cupcake..nak deco lagi. Hari ni jek ada 3 box cuppies nak siap jam 10 pagi. Sudahnye...yang 1 box tu ZAZ tak sempat nak snap..empunyee dah datang ambik..


Opppss sambung citer pasal kawan kita ni...ZAZ mintak maaf sbb tak dapat nak buat yang the best dalam 2 jam tu, kelam kabut bancuh kek dan nak deco. ZAZ plak x sempat nak restock barang2 bakeri kat stor tu..jadik, ZAZ terpaksa guna apa yang ada...harap2 puas ati lah hendaknyeee (lenkali kalau tempah awaii sikit ZAZ buatkan yang terbaekkkk!!!). Inilah hasilnye..kek flavor strawberry dan fresh cream pun strawberry jugak...dalam ada filling strawberyy k.

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.