Thursday, June 24, 2010

Cupcake Dgn Fresh Cream Tops


Yeeehaaaa!!!! First of all terima kasih ZAZ nak ucapkan pada Kak Ajai sebab sudi try order cuppies ni dari ZAZ. Actually jumpa Kak Ajai ni time kursus (nama kursus dirahsiakan untuk kesejahteraan sejagat hehhe), borak punye borak tetiba cerita plak pasal bisnes. Kak Ajai ni business macam2 tau...kain tudung, handbag, makeup semua ada. Kak Ajai tempah ni untuk anak dan hubby dia...tapi sorryy sangat2 ye Kak Ajai sbb dah short notice sgt2 tak sempat nak buat yg seperti Kak Ajai minta (tema bola sepak). Kak Ajai tempah1 hari sebelum....clash dgn banyak tempahan yang lain...jangan serik ye Kak Ajai.

So inilah hasilnye..memandangkan Kak Ajai nak fresh cream for topping..cake flavor lemon

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.