Sunday, May 17, 2015

Pemandangan DESA BALQIS, MENAWAN KALBU


Berenag-renang di tepian ONLY!!Pftttt

Rumah Pak Ndak dan Rumah Penghulu..yg hujung tu Tok Penghulu ye, senang le kalau nak minta peruntukan JKKK. Kehkehkeh

Rasanye umah penghulu dari pandangan sisi kot...


Rumah Pak Ngah..rumah terbesar ada 5 bilik

Atas rumah akak/adik dan bawah rumah pakcik. Ruah ats tu murah RM140 je sebab katil single

Rumah Pak Long, best pasal menhadap laut..mesti angin sepoi2 ni...

santai di kolam..

Mentang2 boleh berenang, eksen!!

Belakang tu Teratak Ayu ke apa nama dia, bukan untuk disewa. Tu umah persinggahan owner..

wahhh malam2 raya tak baik termenung tau..hihihii


Ko rase...mcm raya ke tak?? Cik senah tak ketinggalan posing malam2 hari


Hmm..ni je gambar yang semenggah sikit rasanye. Ni sebelum gi taklimat, sempattttt jugak nak snap2.

Rumah Balqis, ada loteng ok. Kalaus apa2 tak sakit lutut sila lah sewa umah ni.

Turut dilengkapi dengan surau kot2 hangpa nak buat tahlil ka kannn

ni umah Kak Long, Kak ngah dan seaktu dengannye. Betul2 tepi laut, belakang umah ada pangkin tau, manyak syiokkk kalau stay sini. Prive mahal la sikit, dah kata nk best ngdap laut.

Ni surau lebai redin tadi tu...just nice kalau utk family dlm 30 org pun leh accomodate rasanye

suka sgt merenung jauh mamat ni

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.