Monday, May 18, 2015

MORIB GOLDCOAST PULAK...

Selepas checkout dari DESA BALQIS, bukan terus balik rumah ok. Kami terus menghala ke MORIB sebab ada satu lagi program kat sana sampai lah Jumaat. Kalau orang nak kata kita sibuk, memang sibuk jugaklah (bukan menyibuk ok!). Hehehe..last month saya 4 hari je ada opis, this month saya tak pasti lah baper hari. Apa nak buat, dah tugas dan tanggungjawab, hadap saje lah...

Takpe, kita lompat2 dalam air kat MORIB nanti, buat release tension katanye...

Ada jakuzzi, hari2 saya berendam..hehehe

Tak tahu la apa yang dia spotcheck tu..

Bilik yang luas, perabot sederhana. Oklah kan..


Ada can kita nk gelongsor ni petang-petang


Tgk Aiman, malas nak naik tangga sampai guard kat situ tegur jangan naik dari slider ok


apa punye pesen amik gambar mcm ni..adehhh
Overall ok jugak stay kat sini, tak jauh dari KL. Kalau nak short vacay bawak anak-anak meh pi sini. Rate saya kurang pasti sebab kami dok pakej so lain la sikit regenya. Nka masuk dalam water theme park tu kalau tak silap kanak-kanak RM20++ kot...Makan??? Hurmmm so-so saje la...tak banyak choice tapi bleh mengenyangkan perut anda juga, bersyukurlahhhhh..hehehe

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.