Sunday, January 11, 2015

KEK SOFEA THE FIRST



Sofea the First

Selain drpd FROZEN, Sofea ni pun popular juga di kalangan kanak-kanak perempuan. Apa tidaknya, mmg comel sunggun kartun Sofea ni. Dengan gaun kembangnya...dengan crown kat kepala. Pendek kata ramai anak-anak yg berangan nak jadi macam Sofea....anggun, comel, serba serbi sempurna.

Jadi kali ni saya menunaikan hasrat seorang ibu utk menggembirakan anak dara sunti yg baru saje berumur setahun. Comel sangat macam Sofea d first jugak. Edible saya tempah di Kuang, zai edible sbb senang dekat nak collect. Ish geram pulak bila tgk si kenit ni lama-lama tau, rasa nak gigit je pipi dia tu. Kalau awak ada depan aunty, curik-curik aunty gigit pipi awak tau. Kalau namges nnt aunty ckp awak kene gigit semut. Hehe..

dalam ni kek rainbow sponge...
Order/pertanyaan
Whatsapp 0122959655 ..
Emel zazbakery@gmail.com
FB zazbakery sweetouch

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.