Sunday, January 11, 2015

kek SAFARI

Kek ni ditempah oelh Mira, actually Mira ni kenalan anak buah saya. Klu tak silap Mira ada sebuah kedai yg menjual pelbagai produk mknan dr Timir Tengah. Sy tak ingat apa nama kedai tu..nnt klu dah jumpa link sy tepek kat sini ye.

Mulanya Mira order kek je, then tambah lagi order cupcake, fancy cookies dan brownies. Wahhh mesti meriah majlis hari lahir yg dibuat tu kan. Tumpang seronok dr jauh je..hihihi. Jadi kita layan je gmbar-gambar yg ada k.







0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.