Saturday, January 10, 2015

KEK BESDAY FROZEN & MINNIE

Kek ni dah lama saya buat tapi saya tak sempat upload di blog. Mostly saya upload di FB, bagi sapa-sapa yang baru berkunjung ke blog ni boleh lah klik link FB saya kat side bar tu. Atau boleh juga search zazbakery sweetouch dalam fb. Kalau nak add friend amatlah saya alu-alukan.

Kalau hari bekerja saya akan bawa kek utk collect di area ofis juga..SOGO/MAJU JUCTION. Kalau ada yg berada di area berdekatan boleh la hello-hello saya ye.

FROZEN SEKELUARGA..HIHIHI

ANNA & ELSA
 
MINNIE & MICKEY


wassap 0122959655
emel zazbakery@gmail.com
fb zazbakery sweetouch

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.