Friday, September 5, 2014

TEMA SEJUK BEKU FROZEN CAKE

Aaaaa ini tema yang memang meletopsss bom bom bom sejak tayang kat Malaysia. Rata-rata yg ada gegirl memang akan carik kek tema FROZEN sokmo sebab kat mana-mana je kita leh dengar lagu Let it Goooo..Let it Gooo..hatta dalam tren pun.

Kalau kat bakery supplies memanjang lerrr edible ni habis stok. Kalau nakbeli eloklah beli skali 3-4 set or lebih sbb x yah sesusah asyik nak dtg beli gambar semata. Cuma kadang2 tu bakers part time macam saya ni takdelah nakbeli sekali banyak sangat sebabnya pic ni tak boleh simpan lama2 nanti gambar dakwat tu mengembang. Almaklumlah kek ni dicetak atas kertas gula atau sugar paper so lama2 dakwat akan kembang sendiri. Ehh melalut citer pasal dakwat bagai..oklah kita terus jamu mata dengan kek tema ELSA dan ANNA ni yer. Inside ialah kek vanilla sponge layer dengan stoberi. Fresh bake from the oven tau bukan dah seminggu simpan dalam peti ais.

Tima kasih pada mama Mona sbb dah jadi customer regular zazbakery, alhamdulillah syukur. Cuma masih belum ada kesempatan bertemu empat mata dengan mama Mona. Dok nengok gambo je gamaknya. Bukan xmo jumpa tapi bila time nk hantar memang asben yg hantar jadi kita ni kat umah dok menyiapkan kek2 yg lain pula. Moga ukhwah maya kita berkekalan hendaknya.





WASSAP 012 2959655
EMEL zazbakery@gmail.com
FB zazbakery sweetouch

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.