Friday, September 5, 2014

ORDER AKHIR SEBELUM RAMADHAN

Ni last order yang zazbakery ambik sebelum Ramadhan haritu..haaa nampak tak??? Betapa sawangnya blog ni kan??? hehehehe...sebab tu saya suggetkan customer terus masuk FB je sebab kat situ memang up to date. Yang belog ni sebab kene tulis panjang2 tu yang lemah semangat sikit nak menghapdet.

So kek ni satu kek Red Velvet dan satu lagi kek Devils Choc. Apa tu?? Ngeri ke nama dia? Ntahlah sebab dah mmg itu nama kat internet jadik saya follow je lah..macam kek setan le pulak yer.. iskk..iskk tak sebenarnya. Mungkin maksud si pencipta tu kek chocolate ni kek berhantu. Bila makan, rasa nak lagi..lagi dan lagiii sampai takleh stop. Agaknyelah..





WASSAP 012 2959655
EMEL zazbakery@gmail.com
FB zazbakery sweetouch




0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.