Friday, September 5, 2014

DOUBLE BIRTHDAY CELEBRATION

Senangkan kalau ada anak yg sambut besday bulan yang sama. Sekali jalannn je tempah kek pastu tunggu setahun lak nak tempah kek yang seterusnya. Mak ayah nak amik cuti pun senang, skali harung je terus bawak pi taska ye tak.

Oklah yang kek ni pun sebenanrnya ditermpah olah regular customer kami, Aishah. Aishah ni sebenarnya kawan biras saya. Pehtu itulah yg dikatakan customer bawak customer. Alhamdulillah..kadang2 ini yg akan memperluaskan lagi jaringan rakan niaga kita.

Seperti tahun sebelumnya Aishah tetap tempah kekyang sama. Orange cake utk si gigirl dan chocolate oreo cake untuk si boboi. Tema boboi masih sama BEN10 pujaan hati.. Tapi yang gigirl dah tukar citarasa dengan ELSA dan ANNA. Sapa lagi kalau bukan watak utama anime FROZEN yang hot tu kan. Ish..ish ..ish..memang meletopp habis lah kartun ni. Agak2 sampai tahun depan ke tak bertahan auranya..mungkin juga kalau xde kartun princess lain yang ditayangkan di Malaysia. Oklah jom layan gambar ni yer.

 Pewwitt, maja sungguh jelingan Anna dan Elsa tu. Kalau wujud dalam realiti harus luruh jantung jejaka2 idaman Malaya.


Ben 10 memang dengan gayanya tunjuk JAM HIKMAT dia tu lahhh...

WASSAP 012 2959655
EMEL zazbakery@gmail.com
FB zazbakery sweetouch

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.