Friday, September 5, 2014

DEMAM BOLA

Ni pun post lama ni. kat FB dah lama dah tepek tapi kat belog biasalah kannnn...sawang manyak wooo. So ini sbnrnya tempahan pas PIALA DUNIA haritu. Seb bek lah bukan peminat negara yg dah bungkus awal2 tu. HikHik..

Tempahan ni memang dari kastemer tegar zazbakery, Herda. Herda ni asalnye dulu customer MELTY HERSHEY..pehtu terus menerus lah jadi customer kek sampai sekarang. Rasanya dah banyak kali jugak herda tempah dari kitaorang. Tima kasihlah sebab sokong bisnes kecik2 kami ni. Kalau takde orang-orang macam ni kami pun bungkus awal2 macam Negara Toooottt yg banyak star tapi balik awal tu. Hahahaha Cer teka..cer teka...

Dahlah malas nk membedah panjang-panjang hokey....sila jamu mata lah




NAK ORDER??

WASSAP 012 2959655
EMEL zazbakery@gmail.com
FB zazbakery sweetouch

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.