Monday, April 28, 2014

HAPPY BIRTHDAY DATO' SRI HASAN BIN MALEK

Woot..woot..

Out of nowhere tetiba dapat order untuk buat kek sambutan hari lahir Dato' Sri. Tiap2 kali buat kek memang saya berdebar so kalini plus..plus lagi debaran tu. Tak tau nak cakap apa tapi memang cuak gilerrr. Yelah kan customer mesti nak yang terbaik so kita sebagai bakers MESTI beri yg terbaik jugak cuma kadang2 mungkin hasilnya tak sama seperti kita menilai. Rasa macam dah ok..tapi pada pandangan orang cam tak baper nak ok lak. Hmmm begitulah seadanya. Risau sungguh saya.

Apap pun saya cuba juga sehabis daya.. dan inilah hasilnya budak baru belajar




Selamat Hari Lahir Dato' Sri..moga panjang umur dan diberi keberkatan dan sentiasa dalam lindunganNya

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.