Tuesday, June 26, 2012

Toffe Caramal Cheese Cake

Kek cheese ni selalunya memang peberet order dari kawan-kawan di opis. Bagi saya yang kurengs suka makan chilled cheese cake ni mmg tak baper arif sgt lah kan..(sebab saya prefer yang baked). Apapun kek cheese kali ni saya gabungkan antara kek lapis cheese persona dan juga toffee caramel. Hasilnye???? Vastttt....

Kawan opis saya order khusus untuk sambut birthday husband nye.. tapi macam biasalah, slalunye yang lebih ialah anak-anak nak memotong, nak meniup lilin...hehehe...

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.