Wednesday, May 30, 2012

Cupcake Tema Jepun,ada sushi etc







Cupcake yg ni ditempah oleh Diana dari Kg Kubu Gajah..Adoii punyerlah menggagau saya nak mencari rumah Diana, mmg tak jumpa. Last-last saya balik terus. Petang tu suami saya yang hantarkan pada adik Diana. Hehehe....apapun TQ!!


Selamat Bertunang Isyaaa



Ini kek tunang ex jiran kat sebelah tempat duduk saya dulu..Hmm macam-macam cerita di sebalik penempahan kek ni. Bila diingat lucu pun ada, adoii. Nak menghantar kek ke empunye diri pun satu cabaran jugak tuh. Kebetulan (byk pulak terjadi kebetulan pada hari kejadian...) saya mmg sedang sibuk dengan Ekspo Hari Sejuta Belia di Putrajaya, pastu memang saya berkejar-kejar nak deliver itu ini. Apapun semoga Isya berbahagia dengan cik abg yang dah jadi tunangan tu yerk..



Kawan opis saya kompelin katanye napa guna gambar pakai t-shirt. Hello...xpelah pakai t-shirt, untung juga pakai baju..hihiihhi..







Saturday, May 26, 2012

BISKUT BARU 2012

Ini another hit dari ZAS BAKERY untuk hari raya 2012...

Ada a few biscuits yang bakal menyusul di samping sekut-sekut raya yang mmg signature kita tahun-tahun sebelum ini. Both biskut ni mmg best and crunchy (betullll tak tipu punyerrr)..hehe, kalau ada agen yang berminat, please email me or pm me via facebook!! Daaa....





Cupcake Pertunangan Didi

Sorry x banyak pics yang sempat snap..so this is the only one and very precious to me ..wawawa...



To Didi and Irni

"SELAMAT BERTUNANG"
Zaz bakery bersiaran semula...


 Assorted cupcake flavour

Chocolate Cheese Cupcake



BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.