Tuesday, January 24, 2012

Neopolitan Cake


Ok ni misi haritu nak buat kek nepolitan. Hah...alhamdulillah, menjadik gak akhirnya. Kadang-kadang bukan sebab x menjadik tapi ala-ala malasssnyeee nak mendeko. Itu yang kadang-kadang ada 3-4 bijik kek span terbiar jek dalam chiller tak berusik. Haiyohhh...tapi alhamdulillah selalunya kek-kek yang kami buat dalam masa 1 week semua dah habis terjual so dah confirmlah cake tu still fresh and in a good condition.

Satu jek saya nak tekankan, kek-kek di bakeri kami insyallah sedap dan cukup rasa sebab kami tak pernah kurangkan bahan walaupun sebiji telur. Saya rasa harga pun memang berpatutan dan berbaloiii...hikhik...

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.