Thursday, January 19, 2012

Kek Tema Laut untuk Darrius


Kek ni bertemakan laut untuk si comel Darrius...

Mama Darrius order sempena nak menyambut besday yang pertama..haaa..kelllasss tak?????Untung betoii kanak-kanak zaman la ni kan, kecik-kecik dah dapat kek. kalau time saya dulu rasanye besday pertama yang diraikan masa tu umur 12 tahun. Itupun kena share2 dengan anak buah..adoiiyaiii..xpelah dulu lain, sekarang lain. Tapi tak bermakna mak kita dulu-dulu x sambut nesday sebab mereka tak sayangkan kita cuma kadang-kadang sebab kita ni duduk di kampung. jadi takde budaya nak meniup lilin ni..kalau ada orang buat majlis harijadi tu memang kira gah sungguhlah, boleh heboh sekampung youu....hari ni pegi rumah si anu, si polan tu sambut besday anak dia...haaa besar kau kek harijadi dia tuh, adalah seluas mulut tempayan..hahahaha..macam tu lah adanye agaknye mak-mak kita bergosip dulu-dulu kot.

Apapun, saya x menyesal sebab tak pernah sambut hari jadi. kenapa??? Sebabnya sekarang saya pulak yang membuat macam-macam kek sempena hari jadi orang lain. Saya dapat membuatkan mereka tersenyum...itupun sudah memadai.Betoi tak??? So kepada bakers semua...jom kita amalkan moto "cook with love" nescaya hasilnya bukan sahaja bagus malah dapat menambat selera ramai orang di luar sana...

Alaa...si ikan kaloi....timbullah engkau..

Ngee...tgk jaws tuh, kacukan ke apa



yeay..ada starfish jugak tau. Semua ni edible kecuali papan kek. Nampak tak sanding effect tuh??hikhikhik....

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.