Thursday, January 19, 2012

chocolate moist cake

Kek ni adalah kek old time feveret. Sumer orang suka makan kek chocolate moist. Rasanya dalam banyak-banyak kek, ni lah kek yang paling sedap bagi saya. Tak kiralah sekarang ni dah macam-macam orang pebagaikan kek ni betoi tak?? Ia tetap jadi pilihan saya..dan ramai customer saya..hehehe..

So ini pun repeat order dari Kelab Biro Wanita Aprtment Semarak1, Kota Damansara. Tenkiu...sudi order dari jauh-jauh sampai ke Kuang kan? Sngat-sangat hargai support dari u all semua. Feedback yang diterima lepas majlis...KEK LARISSSS. Alhamdulillah. Terubat rasa bersengkak mata membuatnya..ececehhhh...





Jom tiup lilin....fooohh

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.