Tuesday, December 6, 2011

Kek Chocolate Moist dan Kek Pandan

Saya poskan entry dua biji kek. Saya pun dah luper sapa yang tempah, sbb dah lama dalam simpanan. Apapaun yang hijau tu kek pandan dan yang bwah tu adalah kek chocolate moist. Kek pandan ni kecik je, dalam 7 inch dan kek chocolate moist tu dlm 2kg.





Saturday, December 3, 2011

Kelas Dekorasi Cupcake_Workshop

Kelas dengan syafiqah yang nak belajar buat dekorasi cupcake dengan buttercream. Ini adalah kelas workshop special requested by syafiqah







Syafiqah datang ditemani adik-adiknya yang comel tu...atiqah dengan syuhada. Actually Atiqah dan Syuhada ada jugak join kelas dekorasi fancy cookies untuk kids. Nanti saya upload pics diaorg ok...

Friday, December 2, 2011

CUPCAKE DAN RV UNTUK ZAI

Order daripada Zainab untuk majlis hari lahir si kembar yang comeiii...Zai order sebiji RV dan 200pcs cupcake dengan flavour pelbagai.


Assorted flavour and design

200pcs cupcakes with edible image

RED VELVET 1.5kg

Ready untuk pickup

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.