Saturday, October 29, 2011

Macaron Lollipop!!!

Salam....

Macaron lollipop yang comeyyy.....macaron ini ditempah oleh Puan Zainab dari Kuang...Usahanita pusat asuhan kanak-kanak..a.k.a tadika lerrr. Puan Zainab order cupcake juga tapi untuk majlis yang berasingan so nnt later-later saya update pulak hal ehwal cupcake Zai ni ye. Zai collect macaron ni hari Khamis lepas, minta maaf sbb saya baru jek sempat nak upload gambar-gambarnye.


Macaron ni ada macam-macam flavour intinye. Untuk shell saya cuma guna vanilla/mint/bluberry flavour sahaja buat masa ni. Jadi kalau yang nak perasa coklat ke, tea tree ke, apa2 ke saya mmg x buat.Biasanya kalau order untuk banyak2 lebih dari 100pcs, saya leh bagi special price yang tak dapat kat mana-mama pun (echewahhh!!!). Kalau berminat, senang2 jenguk kami di facebook ZAZBAKERY SWEETOUCH...daaa

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.