Monday, October 24, 2011

Chocolate Moist dan Cream Cheese yang MENGGIURKAN!

Salam semua

Hmm..sebut pasal chocolate mesti semua dah terbayang dalam fikiran akan keenakan produk tenusu yang satu ini kan. Sejak dulu lagi chocolate telah dipelbagaikan kegunaannya. jadi berterima kasih lah kepada Lembaga Koko sebab dah memproses sebiji buah koko menjadi satu produk yang sungguh sedap dan menyelerakan. Ehh rasanya anak-anak zaman sekarang ni entah-entah tak pernah tengok buah koko tak? Kalau tengok pun mesti dalam buku atau dalam dokumentari di tv. Hiiii...mesti rugi sebab tak pernah rasa keenakan rasa isi buah koko tu. Nyum! Nyum!

Oklah..banyak pulak cerita pasal koko yerr..seberbanya nak entry tentang kek chocolate je. Alamak, mukadimah panjang sangat...sorrylah. And sorry juga pada Dinah dan Kak Ija for the late post. Untuk Kak Ija yang cun dan anak gadisnya Dinah yang cutee tu..saya persembahkan kek yang tidak lain tidak bukan Signature produk kami.... SUPER RICH CHOCOLATE CHEESE CAKE!!! Tadaaaaa..


Erkk...pejamkan mata date 10/10 tu yee..hari ni dah 23 oktober...ampuuunnn....

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.