Friday, July 1, 2011

Cup Cake ULTRAMAN....


Fire!!!

Hehehe...posting kali ni mood ultraman pulak k. Punyelah jenuh saya mencari gambar superhero nan seorang ni, sebab masa nak deliver tuh tak sempat nak snap. Jadik dok tunggu dari empunye order lah. Sebenarnya order ni dah lama tapi sebab takde pics so takleh nak upload apa-apa. Alahamdulillah at last dapat gak sekeping dua..jadilah.

Yang kelakarnya....cerita dari syakirah...anak dia dok makan edible image jek. Kek tak makan pun. Kesian superhero kena NGAP!!!!Hahahaha...anyway tima kasih di atas order ini ye....next week nak buatkan red velvet plak untuk syakirah. Ohh...saya memang teruja setiap kali bekerja menghasilkan ' Si Baldu Merah' itew!!!!!


0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.