Wednesday, July 6, 2011

3 tier wedding cake

Assalamualaikum...

Nak post sikit je entry kek kahwin ni. Tak mau nak bebel banyak-banyak sebab takde idea, takde cerita nak dikogsi bersama dan takde apa yang sensasi nak diberitakan pada semua Hehehe...minggu lepas ada homework a.k.a tempahan kek kahwin dengan tema biru dari pakcik dopan umah untuk anak dia. hmm pakcik nak kaler biru katanye. Pakcik koba lai...nak yang gula keras..ooo fondant la tu kan. Hmm ok pakcik!! Apo yang pakcik nak, eden realisasikan sebaik mungkin yoo.. haaa nasib baiklah bilo eden hantar yo kek ni, tersonyummmm panjang pakcik nengok. Kiro luluih la tu kan...

Nak nyiapkan kek ni memang sonang kalau yang expert. tapi den ni ala-ala amatur. dah tu pulak, tangan dua yo...chef sorang lai dok ado kursus kek (kat) Pokan, Pahang nuu.. Pakso la den dok nguli gulo ni sorang..tension jugak tapi apo dayo den...takdo kek kang habihh di pehambat dek pokcik, nayoooo den. Oklah, inilah hasil kojo tangan den. Kalau ado yang kurang tu cik...kiro halal yo lah...dah solamat bosanding pun tu haaa...

oo lupo nak koba, kek dalam tu kek buah paling sodap dalam kuang tu..hahaha



Gambar penuh dari jauh..tier tgh belum letak bunga daaa...


Emm..ni la bunga untuk tier tengah tu...


Ni ialah tier yg bawah skali k...comeyyyy takk??


3 comments:

NuRuL FaRrAhIn said...

salam..sye keliru la
dlu sir ajar
sir ckp x ble tulis pape ats papan kek..

Hezesuze said...

hai uols ...boleh tau harga kek nie tak? thanks

ZAZ BAKERY said...

Nurul Farrahin : Bolehh...kek tu kan kita yang buat dia..jadi kita explore je asalkan nampak cantik dan menarik...

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.