Tuesday, June 21, 2011

Blueberry Cake Selamat Hari Guru

Erkk...first of all saya nak minta maaf banyak-banyak pada yang empunye order sebabnya saya baru terjumpa ini gambar lah. Tak tau lah pi letak mana, ni dok bongkar dan secara coincidence lak terjumpa nih. Hikhik...mintak hampun k...anyway, saya ucapkan terima kasih bebanyak for the order. Harap-harap semua cikgu dan cikgi berpuashati lah dengan 'rasa' kek ni. Jauh jugak menganto nun kat Kuala Selangor tuh. Nasib baik tak runtuh di perjalanan...

Ini ialah kek chocolate dengan filling chocolate fresh cream. Topping ialah blueberry....nyum! nyum!! Den pulak yang terliur nak makan tapi kena control sket sebab berat dah berlebihan hokeyyy...bawak-bawak la bertaubat dik non...hahaha



0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.