Wednesday, May 25, 2011

DEMAM MACARON..


Adehhh...demam makcik..demam!!! Sekarang makcik demam MACARON!! Nyum..nyumm...now makcik rasa dah ready untuk terima orders. Sebab makcik ni amatur so korang bolehlah dapat 1 box of MACARON (ada dlm 18-20 pcs) pada rega RM30 jek. Box macam yg makcik post entry lepas tu okey...tapi takpelah, ni makcik letak pics box tu supaya korang-korang pemangsa MACARON tuh leh nengok puas-puas.makcik alu2kan collect aje sendiri pada harga RM25 kalau nak jimat tp kalau xmo collect pos pun bleh..rege tu dah masuk kos pos tau...



0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.