Monday, February 28, 2011

JUMPA LAGI

Dari pandangan hadapan..kedai ni dua tingkat, memang terpaksa amik both sbb tangga kat dalam bukan kat tepi mcm normal building kedai.


Tu tanda atas lantai untuk marking power suplly. Kitaorg jadi mat jenin moden cuba berangan-angan nak letak apa kat ruang2 kosong tu. Hehehe...seronoknyeee berangan. Feel tau!! Tak caya?? Cuba...

Hmm ukurlah apa nak ukur pun. Janji siap semuanya dalam keadaan sempurna!!


Post ini bukan bertujuan untuk menunjuk-nunjuk apatah lagi untuk membangga diri tapi sekadar untuk berkongsi. Saya, malah kami semua yang terlibat secara langsung dalam menaikkan Zas Bakery amat-amat berharap mudah-mudahan usaha yang dilakukan mendapat keberkatan. Moga segala penat lelah terbayar dengan usaha gigih masing-masing. Sekarang ni, memang seksa...tido tak berapa nak cukup, rehat pun kurang..tapi makan tetap maintain!!!Hikhik...tu yang gagal tu...

Akhir kalam....MAJULAH DONUT UNTUK ZAS BAKERY!! (opssss...)

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.