Sunday, January 2, 2011

New CupcakesMenu Ready for Orders

Salam semua..

Kali ni nak update untuk new menu for cupcakes ya!! So far ramai yang dah try our signature of choc moist and vanilla with blueberry cupcakes kan? So this time apa kata try plak menu-menu baru yang ada with added new tops. Semua cuppies baru ni mmg vogue the vast kata orang..kalau sapa-sapa yang berminat tu leh join kelas Lynn Hassan k.




Carrot Cupcake dengan cream cheese..siap ada figurine carrot lagi tau!!!
Bagi sesapa yang nak kek sebijik pul boleh..tak semestinya cuppies aje ok.....

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.