Sunday, December 26, 2010

Wedding Cake untuk my BFF

Haduiii...teruja sungguh minggu lepas sebab dok sibuk prepare untuk my BFF punyer wedding. Yelah, kena buat yang terbaik sbb almaklumlah BFF katakan. Apapun semuanya dah selamat...harap2 Non and hubby hepi dengan cake tu (walaupun tak lalu nak makan time tu). Ekceli tak sempat pun jumpa and discuss hal ehwal kek ni before majlis. Non serahkan semuanya kat ZAZ. Thank you sebab sudi beri kepercayaan untuk menjayakan majlis tu. Zaz buat moist choc cake with cream cheese frosting size 10". Kat luar tu fully covered with chocolate fondant icing. Non kata tema dia kaler brown and gold so this is the end product yang Zaz buat untuk majlis tersebut.

One fondant cake dengan 50 pcs cupcakes. Tier tu pun Zaz buat sendiri memandangkan tragedi pada tier sebelum ni. Ohhh.....hanya BFF jek yang tau tragedi itu. Heheheh Anyway moga Nonie and hubby bahagia hingga ke ahir hayat.


Gambar close up

Tier dan cupcakes megah di atas meja konsol

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.