Monday, November 1, 2010

Glams is back!!!

Hi!! Dalam kesibukan weekend yang lepas, sempat jugak menggodek fondant2 yang berbaki dalam tupperware kat dapur. Minggu ni ZAZ sibuk dengan kelas pizza dan pau so...fokus banyak ditumpukan kepada persediaan kelas. Dah lama tak buat pau dan doh pizza...yeahoo!! Boleh cuba mizer yang baru beli tu...jeng..jeng..jeng..

So this is my creation...original idea dari clip art kat internet pastu ZAZ godek2 ikut citarasa sendiri sbb payah benor nak follow 100%. Adalah bentuk dan ghupaaaa...kalau sesiapa yang teringin nak order dengan bertemakan GLAMS....here it is...



Ada dress seksii...sandals...handbag...dan tak lupa juga gadget-gadget yang sinonim dengan gadis moden masa kini...

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.