Sunday, July 4, 2010

Cupcake Untuk My BFF

Tengok...ada filling strawberry...nyum..nyumm

Close up...combination of fresh cream, buttercream dan strawberry filling

Yea!!!Ready to go...vroommm

This Set worth RM65.00


Cupcake yang ditempah oleh my BFF, Nonie. Actually Non dah bz tanye pasal cuppies since aku kursus lagi dlm 2 minggu lepas. Tapi pending sebab Cik Nonie kita masih mencari-cari tema yang sesuai untuk cuppiesnye. So dalam 2-3 hari sebelum majlis barulah dapat finalize apa yang dikehendaki. Pening gaklah melayan, seb baik BFF kalau idak rasanye aku belikan kat kedai aje..hehhee..Mana taknye, ada ka patut nak cupcake bentuk segiempat, jenuh mak nak carik acuan. Kilang pun belum tentu produce. Wakakaka!!!!

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.