Thursday, June 24, 2010



SUGAR PASTE a.k.a FONDANT


Ekceli ZAZ pun dah lupa nama customer yang tempah kek fondant ni.. Dah lama sangat dalam simpanan and sebelum ni ZAZ mmg takde blog or pape yang online so like gambar-gambar simpan je dalam arkib (seb baik tak ilang)....jadi bila dah lama, ZAZ mmg susah nak recall sapa customer tu. Kalau tetiba lah terjumpa gambar ni..angkat tangan ye sapa yg empunya!!!! Hehehe...Jom layannnn..kek untuk hantaran pertunangan kalau x silap ZAZ



0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.