Thursday, June 24, 2010

Cupcake ni flavor coffee size M dengan topping buttercream
Buat banyak2 untuk dijual di perkarangan masjid time hari Jumaat. Tapi sejak pindah, ZAZ dah x bukak gerai lagi...sebab jauh sangat nak pegi.


Yang ni pun buat untuk jualan kat gerai, makcik2 suka lah sebab tengok bungan atas kek tu. Kelakar betul, apapun vassssttt untuk makcik2 semua!!!


Cupcake vanilla yang yummyyyyyliciouss!!!!!
Ni size L - RM20 untuk 9 pieces k

0 comments:

Post a Comment

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.