Sunday, June 27, 2010

BISKUT RAYA

CHOCO SAMBA
50 - 55 pcs/box

Biskut yang ringan dan rapuh. Dengan adunan gula perang, badam hancur dan campuran chocolate rice.



RED PEARL
55 - 58 pcs

Red Pearl cookies sangat sesuai dihidangkan kepada tamu semasa lebaran. Tekstur yang rapuh, dengan campuran badam yang dibakar, chocolate chip dan emping jagung menjadikan ia kudapan yang enak. Tidak terlalu berat seperti kuih raya biasa kerana ia bersifat cookies.


SESIAPA YANG BERMINAT MENJADI PENGEDAR, BOLEH MENGHUBUNGI ZAZ DI TALIAN 012 2959655 ATAU EMEL KE zazbakery@gmail.com. SAMPEL MULA DIJUAL PADA 15 jULAI 2010. HARGA MENARIK UNTUK PENGEDAR, BOLEH MENDAPAT SEHINGGA 30% KEUNTUNGAN....CEPAT!!CEPAT!!!JGN LEPASKAN PELUANG INI...


Friday, June 25, 2010

CUPPIES AGAINNN



Cuppies ni my ofismate yang order...actually Ella dah lama place order untuk her dad. Yang lambatnye nak tunggu theme dia tuh..waaaa berjanggut (the cottonist jgn marah aaa). So Ella end up dengan this kind of layout...memandangkan she's family type kan chewahhh so nak letak jugak nama semua family members dia tuh. Hehehe....hopefully Ella suka dgt cupcake ni k..next time i buat u flower2 gitu.






Tadaa!!!!Cute tak???Ngeh..ngeh..ngeh!! This one ordered by Fiza..thanx Fiza. Fiza nak theme flower so i end up up buat this flower. Hopefully Fiza suka design ni k...Lenkali leh order lagik ye Fiza..



Thursday, June 24, 2010

PELBAGAI ROTI

Croissant yang ala2 rangup gitu...nak order??bleh buat untuk party juga..dalam bentuk saiz mini yang comel, pastu celup dengan coklat..fuuuuhhhh syokkk wooo

Roti gandum penuh..bagusss untuk kesihatan..eheheh


Potato Bun versi ZAZ




KEK LAPIS

KEK LAPIS ala ZAZ

Kek lapis ni ZAZ belajar dari seorang kawan dari Sarawak. Membuatnye mmg leceh dan rumit tapi bila dah jadi syokkkk habisss!!!!



Fuhhh...nampak tak lapisan asam bulat2 tu..apa tah nama asam duit tu



Ni namanye takde keje....hahahha




READY TO EAT!!! Zaz kurangkan gula...tak tahan manis sangatttt..

Muffin Coklat


Muffin Coklat...sedap kalau dapat makan panas-panas. Nyummmm...Nyummmm

Cupcake Dgn Fresh Cream Tops


Yeeehaaaa!!!! First of all terima kasih ZAZ nak ucapkan pada Kak Ajai sebab sudi try order cuppies ni dari ZAZ. Actually jumpa Kak Ajai ni time kursus (nama kursus dirahsiakan untuk kesejahteraan sejagat hehhe), borak punye borak tetiba cerita plak pasal bisnes. Kak Ajai ni business macam2 tau...kain tudung, handbag, makeup semua ada. Kak Ajai tempah ni untuk anak dan hubby dia...tapi sorryy sangat2 ye Kak Ajai sbb dah short notice sgt2 tak sempat nak buat yg seperti Kak Ajai minta (tema bola sepak). Kak Ajai tempah1 hari sebelum....clash dgn banyak tempahan yang lain...jangan serik ye Kak Ajai.

So inilah hasilnye..memandangkan Kak Ajai nak fresh cream for topping..cake flavor lemon



SUGAR PASTE a.k.a FONDANT


Ekceli ZAZ pun dah lupa nama customer yang tempah kek fondant ni.. Dah lama sangat dalam simpanan and sebelum ni ZAZ mmg takde blog or pape yang online so like gambar-gambar simpan je dalam arkib (seb baik tak ilang)....jadi bila dah lama, ZAZ mmg susah nak recall sapa customer tu. Kalau tetiba lah terjumpa gambar ni..angkat tangan ye sapa yg empunya!!!! Hehehe...Jom layannnn..kek untuk hantaran pertunangan kalau x silap ZAZ



Cupcake ni flavor coffee size M dengan topping buttercream
Buat banyak2 untuk dijual di perkarangan masjid time hari Jumaat. Tapi sejak pindah, ZAZ dah x bukak gerai lagi...sebab jauh sangat nak pegi.


Yang ni pun buat untuk jualan kat gerai, makcik2 suka lah sebab tengok bungan atas kek tu. Kelakar betul, apapun vassssttt untuk makcik2 semua!!!


Cupcake vanilla yang yummyyyyyliciouss!!!!!
Ni size L - RM20 untuk 9 pieces k

Monday, June 21, 2010

BERITA BAIKKK

PENGUMUMAN

Salam semua....ZAZ nak umumkan satu berita yang very the vasssttt gitu. Sempena hari raya nanti ZAZ akan mengeluarkan biskut raya...jadi kepada yang berminat menjadi pengedar ZAZ amatlah alu-alukan...harga pengedar mmg best...jumlah biskut sebalang standard lah dlm 50-55 pieces gitu. Harga pasaran???RM20 - RM22

Gambar akan ZAZ uploadkan dalam masa terdekat ye...sample boleh diperolehi dari ZAZ bermula Julai nanti. Berminat???? Emel kat ZAZ di zazbakery@gmail.com


Daadaa...didii....duduuuu.....

Sunday, June 20, 2010


Chocolate Sponge Cake with Fresh Cream
RM45 - 1kg




Chocolate Sponge Cake with Butter Cream
RM40 - 1kg



Monday, June 14, 2010

Cuppies Comel


A gift to Wawa sempena nak further study


Untuk kawan-kawan ofis sempena birthday
(cupcake x sempat nak susun, bersepah..hehehe)


Ordered by Effa untuk birthday anak dia...(effa nak simple je)


Ole-ole untuk kawan-kawan seperjuangan...



Design cuppies bergantung pada tema yang diminta. Customer boleh request apa2 theme yang dikehendaki. Untuk edible image, perlu tempah sekurangnya 10 hari in advance ye...sebab nak print tu makan masa sket...


FLAVOUR MUFFIN
- Orange
- Pandan
- Chocolate
- Vanilla



HARGA DAN SAIZ

Souffle Cup - RM1/pc (minimum order of 50pcs)
*additional of 0.10 for plastic wrapping
*additional of 0.30 for dome wrapping

Mini Paper Cup - minimum order of 50packs
RM1/packs (5pcs) with plastic wrap

BORANG KELAS

Name:
Email Address:
No Telefon
Kelas yang diminati
Tarikh
Bilangan Peserta 1
2
3
4
5
lebih dari 5
Pertanyaan / Cadangan

Get your own free form like this one.